Vacatures

Wil jij de leukste sportclub van Utrecht voor kinderen met een beperking helpen? Laat ons het zo snel mogelijk weten. Neem contact op met Karin den Balvert,  k.d.balvert@dehoogstraat.nl of bel naar 030 256 1549.

Je kan natuurlijk ook gelijk je interesse kenbaar maken door een korte brief en CV te sturen naar  onlyfriends@dehoogstraat.nl.  

Natuurlijk mag je alle vacatures doorsturen en/of andere mensen wijzen op deze leuke functies, graag zelfs!

Zie alle openstaande vacatures hieronder:

Coördinator Sport
(betaald, 3 uur per week op zaterdag)

Je werkt elke zaterdagochtend -met uitzondering van de zomer en kerstvakantie- samen met jouw collega coördinator en vele vrijwilligers bij de sportclub. Jouw belangrijkste taak op de zaterdag is dat je een veilig en passend sportaanbod kunt organiseren voor de kinderen, waarbij trainers en sportbegeleiders vragen om jouw steun en coaching en ouders van kinderen geïnformeerd willen worden over de sportmogelijkheden en de ontwikkeling van hun kind. De coördinator heeft een schakelfunctie. Jij bent de schakel tussen de kinderen, de vele vrijwilligers en de ouders. Ook ben je lid van het bestuur en is je inbreng van grote waarde tijdens de bestuursoverleggen. Je werkt samen en hebt contact met (aangepaste) sportverenigingen en organisaties in de stad Utrecht.

Lees hier meer over deze vacature.

Bestuursfunctie Hoofd PR
(vrijwilliger)

Heb je iets met (mega-)communicatie, ben je een verbinder via vooral de digitale weg en weet jij hoe en op welke manier we iedereen goed kunnen informeren, dan zoeken we jou! Als Hoofd PR ben je verantwoordelijk voor het PR beleid van Only Friends Utrecht. Je deelt je ideeën met het bestuur. Je functie bestaat uit verschillende werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het maken van en versturen van de nieuwsbrief, het coördineren/aansturen van de medewerkers, het aanleveren van artikelen over Only Friends Utrecht als daar door de Utrechtse bladen om wordt gevraagd of als Only Friends Utrecht aanleiding ziet een artikel aan te leveren, het bewaken van wettelijk toegestaan beeldgebruik op de communicatiekanalen van Only Friends Utrecht en up-to-date houden van promotiemateriaal.

Bestuursfunctie Penningmeester
/fondsenwerving (vrijwilliger)

Onze sportclub kent opbrengsten zoals de contributie en de subsidie van de gemeente Utrecht. Helaas kunnen we daarvan niet alle kosten betalen. Om extra activiteiten voor de kinderen te kunnen organiseren naast het sporten op zaterdag, de aanschaf van aangepast sportmateriaal of om het jaarlijkse vrijwilligersfeest te kunnen organiseren zijn extra middelen nodig. En daarvoor moeten we de bekende boer op. Vind jij het leuk om hieraan een bijdrage te leveren, dan zoeken we jou! Je wordt/bent lid van het bestuur, maakt en heb zicht op de jaarlijkse begroting en zet plannen uit hoe en op welke manier we extra geld kunnen werven. Je bent een echte doener, met enige kennis van cijfers, die vooral weet hoe je andere mensen in beweging weet te krijgen voor onze sportclub.

Gastvrouw / gastheer (vrijwilliger)

Ben jij die rots in de brandig -voor kinderen en ouders- bij de voordeur van Only Friends Utrecht, dan zoeken we jou. Als gastvrouw / gastheer ben je het ontvangst- en aanspreekpunt voor (nieuwe) kinderen en ouders. Kinderen die gaan sporten ontvangen van jou een naamsticker en kinderen die nieuw zijn, stel je op zijn/haar gemak door te vertellen wat er wordt verwacht of gaat gebeuren. Daarnaast informeer je ouders/begeleiders over de sportclub en de verschillende activiteiten. Ook ben je van de verkoop van Only Friends gadgets: bij jou is de Only Friends rugzak of T-shirt te koop. Je werkt samen met drie andere collega gastvrouwen zodat deze functie 1 x per maand 4 uur (op de zaterdagochtend) van je vraagt.

Trainers en sportbegeleiders
(vrijwilligers)

En natuurlijk zijn we altijd op zoek naar trainers die les willen geven in hun favoriete sport en sportbegeleiders die het leuk vinden de trainers te assisteren bij diverse sporten.