We mogen weer!

Vanaf zaterdag 20 maart mogen we weer sporten!

We hebben heel goed nieuws: we gaan weer samen sporten!

 

Hoe en wat dat lees je hier.

De eerste sportzaterdag is op 20 maart 2021. De locatie is heerlijk buiten, en wel op het nieuwe Cruyff Court naast De Hoogstraat Revalidatie. De afgelopen maanden is bij De Hoogstraat heel hard gewerkt aan deze nieuwe buitensport locatie. Wij mogen daar als eerste gebruik van maken. 

Vanwege alle voorzorgsmaatregelen en omdat we willen dat het een groot succes wordt gaan we – de eerste weken – wel in kleine groepjes sporten. Kleine groepjes betekent maximaal 8 kinderen per uur. Ook bieden we een beperkt aantal sporten. We beginnen met 2 activiteiten per zaterdag, welke activiteiten dat zijn of worden kun je zien op onze website. Op zaterdag 20 maart beginnen we met dansen en voetbal.

 

Ook de sporttijden zijn iets aangepast. Je kan komen sporten van 09.45 tot 10.45 of van 11.00 tot 12.00 uur. We hebben dan een kwartier wisseltijd. Dat is fijn! We sporten buiten en in principe hoeven we niet naar binnen bij het revalidatiecentrum, maar moet iemand even nodig naar de toilet, dan kan dit.

 

Voor jou als sporter hebben we de volgende tips:

Trek natuurlijk je sportkleding en sportschoenen al aan, zorg dat je (Only Friends) Bidon is gevuld met water en als de zon flink schijnt is een petje wel handig.

 

Aan jou als ouder vragen we het volgende:

Kom niet te vroeg, vijf minuten van te voren is prima. Je kunt niet naar binnen in het revalidatiecentrum, wel kun je wachten op het terrein van De Hoogstraat. Je kunt – vanaf een flinke afstand – kijken naar de activiteiten op het Cruyff Court, bijvoorbeeld aan de andere kant van het water. Zorg altijd voor de 1,5 meter afstand onderling. Voor vragen kun je altijd terecht bij één van de gastvrouwen.

 

Nu nog even over zaterdag 20 maart. Onze danstrainers hebben niet stil gezeten en hebben zelfs een eigen Only Friends Utrecht dans gemaakt. Hoe deze dans gaat kun je nu al zien op onze website of via Social Media. Daar kun je ook zelfs de choreografie lezen. Op zaterdag 20 maart gaan we jullie deze dans leren en hopelijk mogen we dan nog veel vaker en langer met elkaar dansen.

 

Stel je kunt er zaterdag 20 maart niet zijn …. geen punt. We gaan ook Zoomen. Dat betekent dat je op zaterdag 20 maart gewoon vanaf thuis lekker mee kunt doen. Opgeven om mee te doen gaat lekker nog gewoon op de oude manier. Ga naar de website en meld je aan – Programma – Aanmelden Zoomlink

Sport je vanaf thuis mee, dan krijg je een dag van te voren de benodigde Zoom link toegestuurd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *